Bestill kandidat

Nyheter 

Benteler på Raufoss


I samråd med Benteler jobber vi med 2 rekrutteringer. Vi ser etter en automatiker og en industrimekaniker. Vi har også utleid flere i produksjon. Silvercon rekruttering har fått et tett og godt samarbeid og vi skal levere personell utover 2023

Åpning av nytt kontor 2 mai (Romerike/Oslo)


Silvercon rekruttering har vært så heldig å fått med oss en rekrutteringspesialist, og oppstart er 2 mai. Vedkommende vil ha fokus på ren rekruttering og han kommer fra bransjen. Vi gleder oss til å sette i gang arbeidet og håper på flere oppdrag på Romerike/Oslo 

Vellykked åpning av nytt kontor på Romerike/Oslo


Når opererer vi med to avdelinger og kan  dra nytte av et større nettverk og flere ressurser til å identifisere og rekruttere passende kandidater. Det kan også være hensiktsmessig å utvikle spesialisering mellom avdelingene, slik at hver avdeling kan fokusere på bestemte sektorer, stillingskategorier eller geografiske områder.

Det er viktig å ha klare mål og strategier for den nye avdelingen, samt et sterkt lederteam som Thomas Jømne for å sikre en vellykket oppstart og suksess på lang sikt. Målet vårt er å bygge et godt omdømme i markedet, opprettholde gode relasjoner med kunder og kandidater, og være oppmerksom på eventuelle endringer i markedstrender og behov.


Tett og godt samarbeid med Øveraasen ASVi har levert to industrimekanikere og to automatikere til Øveraasen AS på Gjøvik. Vi har også fått inn to nye rekrutteringer som skal starte der i løpet av sommeren.